304_01
304_04
304_05
304_03
304_02

apartment 304

johannesburg, gauteng

2012

This apartment in a complex in Illovo is owned by a couple of young designers. The brief was to convert the box-like layout of separate kitchen lounge and dining room into a larger open plan entertainment area. The original kitchen was separated from the dining room/living area by a thick wall.

The original parquet flooring was restored and a new central island with a timber top was installed which forms part of the kitchen dining area. The back wall of the kitchen was tiled with new white metro tiles and new open shelving installed to display the couple’s collection of crockery and glassware.

The GOET pendant lights suspended above the dining room table are made of discarded jacaranda wood. A GOET leather couch in the apartment’s dining room blends in perfectly with the chosen colour scheme.

@2018 by GASS Architecture Studios

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon