house thatcher

johannesburg, gauteng

2013

Located in Parkhurst, Johannesburg, this was a renovation to an existing house. The brief was to modernise the existing house for a young married couple, and to create outdoor entertainment space that is better linked to the interior entertainment area.

 

Although no change was made to the house’s existing small footprint, spaces were opened up creating a large open plan living/dining area. A new pergola on the western side of the house serves as a shading device from the harsh western sun and creates a comfortable patio/entertainment space which is links closely to the living and dining area of the house.

 

The renovation also included a small swimming pool and fire-pit area.

@2018 by GASS Architecture Studios

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon