reinsurance house

johannesburg, gauteng

in progress

The site is located on Erf 4533 of Johannesburg. On the Southern boundary it is flanked by Commissioner Street and on the Eastern boundary it is flanked by Sauer Street. The new re purposed ground floor of the building will provide retail space along the both Commissioner and Sauer Streets. Two open and landscaped courtyards are created at the back of the building and is accessed via two new arcade style entrances and through the different shops.

‚Äč

The entrance to the apartments is located in the existing entrance of the building. A new steel canopy above the entrance makes an eye-catching new statement. The new refurbished design will provide 175 new apartments of various sizes and 33 parking bays in the basement. 

@2018 by GASS Architecture Studios

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon